Udfordringen med affald i industrien

Tal fra Norges Statistik viser, at der blev indsamlet 3,2 millioner tons bygge- og anlægsaffald i 2022. Det svarer til 582 kg pr. indbygger og udgør 26 % af alt affald i Norge. Store mængder affald i byggebranchen er en udfordring, som vi i Protan ønsker at hjælpe med at minimere.

Protan tilbyder returnering af afskæringer og overskud fra tagprojekter

Vi ønsker at tilbyde vores kunder, der køber vores bedst sælgende produkt, SE, muligheden for at hjælpe med at reducere spild i branchen ved at returnere afskæringer, der er tilovers fra tagprojekter.

Ved at returnere afskæringer og overskud fra tagdækning bidrager du til et bedre miljøregnskab for vores produkter og tagdækningsprojekter, samtidig med at du sparer affaldsomkostninger.

Protan tilbyder muligheden for at returnere denne type materiale til vores fabrik i Drammen, hvor det regenereres og bruges i nye produkter. Materialet vil blive genbrugt i dedikerede produkter i en mindre andel.

Alt, hvad kunderne skal gøre, er at samle afskæringerne og overskudsmaterialet i store sække, som vi sender med ved køb af produktet, og så sørger vi for transporten tilbage til Drammen. Bæredygtighed kræver en fælles indsats og samarbejde på tværs af grænser og brancher. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores kunder om dette.

PROcycle - I recycle (14).jpg

Sådan kan du bidrage til bedre ressourceudnyttelse og mindre affaldsmængder!