Hvad ISO-certificering betyder for os

ISO-certificeringer er en formel global anerkendelse af, at vi opererer under strenge retningslinjer for kvalitet, miljø og arbejdssikkerhed. For os handler det om mere end blot at opfylde kravene – det hjælper os med at forbedre os som virksomhed og viser vores stærke engagement i kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed.

Hvordan vi opretholder vores certificeringer

For at sikre, at vi altid opfylder standarderne, udfører vi regelmæssige interne revisioner, overvåger processer og tilbyder medarbejderuddannelse. Vores ledelsessystem er designet til at tilpasse sig ændringer og sikre, at vi konstant lever op til både markedets og kundernes forventninger.

ISO-certificeringer – er de virkelig så vigtige?

Ja! At være ISO-certificeret giver os flere fordele som virksomhed. Det viser, at vi er dedikeret til at følge internationale standarder, hvilket styrker vores troværdighed hos kunder og på nye markeder. ISO-certificeringer giver garanti for, at vi opererer effektivt og ansvarligt. Uden disse certificeringer kunne vi risikere at miste konkurrenceevne og muligheder i industrier, hvor disse standarder er et krav.

Vores vigtigste certificeringer inkluderer:

  • ISO 9001 (kvalitetsstyring): Sikrer, at vi leverer produkter og tjenester, der lever op til kundernes forventninger.
  • ISO 14001 (miljøstyring): Hjælper os med at minimere vores miljøpåvirkning og operere mere bæredygtigt.
  • ISO 45001 (arbejdsmiljø og sikkerhed): Bidrager til at skabe en sikker arbejdsplads ved at identificere og reducere risici.

Vores certificeringer på tværs af lokationer:

  • Protan AS er certificeret i både ISO 9001 og ISO 14001. Certificeringen blev udført af Det Norske Veritas (DNV).
  • Protan Tyrkiet er certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Certificeringen blev udført af TSE.
  • Protan Polen har alle tre certificeringer gennem Det Norske Veritas.