Protan_DSC2538_01.jpg

Fra tage til tunneler og miner: Mød Frank Utheim

Vi vil gerne præsentere Frank Utheim, der pr. 1. juni har tiltrådt rollen som Chief Commercial Officer (CCO) for Tunnel og Mine hos Protan.

Frank har en alsidig uddannelsesmæssig baggrund inden for international marketing, projektledelse, HR og strategi og mange års erfaring i bygge- og anlægssektoren. De seneste ni år har han tilbragt hos Protan, hvor han har haft ansvar for tagsalg på det nordiske marked, Litex og tekniske tekstiler.

arrow_downward

I sin nye rolle er Frank ansvarlig for Protans forretning inden for tunnel- og mineindustrien, et område, der er meget forskelligt fra tagdækning. Han bringer værdifuld erfaring fra tidligere opgaver inden for tunnel- og vandtætning og har en dyb forståelse af Protan. Frank ser frem til at bidrage til udviklingen af et nyt forretningsområde hos Protan, arbejde i en global organisation og samarbejde med folk fra forskellige kulturer. Hans hovedmål er at opbygge et profitabelt og stærkt forretningsområde ved at levere kvalitet og skabe en god struktur for kundeleveringer.

Frank beskriver sig selv som højtråbende, entusiastisk, målrettet, autentisk og empatisk. Han sigter efter at skabe momentum i organisationen og sikre et stærkt internt fokus på tunneler og vandtætning i Protan.

"Vi vil gøre Protan til en global aktør inden for tunnel- og vandtætningsmarkedet. Det er en investering, vi gør, og jeg ser frem til at udvikle dette sammen med mange gode kolleger".

Frank bliver motiveret af de mennesker, han møder, sammenholdet på kontoret og energien på arbejdspladsen. Han finder personlig motivation i at opnå tillid og ansvar for at udvikle nye initiativer. For Frank er passion den vigtigste værdi, da den driver ansvar, kvalitet og samarbejde. Han sætter pris på at arbejde i en familieejet virksomhed, hvor medarbejderne er tæt på ejerne og kan have en betydelig indflydelse på udviklingen. Han værdsætter ansvaret og de nye udfordringer, der følger med hans rolle.

Funksjonærer_meeting_001jpg.jpg